Assi Group | Green reality

Koteja ja toimitiloja energiatehokkaalla elinkaarella

Assi Group Oy

Assi Group

Assi Group Oy

Kestäviä ratkaisuja kiinteistöjen kehittämisessä

Assi Group Oy on yksityinen Lappeenrantalainen kiinteistöalan yritys, joka kehittää kiinteistöjä omaan omistukseensa ja vuokraa niistä yrityksille toimitiloja ja yksityisille asukkailla kerrostalokoteja. Toimistoja ja liiketiloja tarjoamme parhailla paikoilla Lappeenrannan keskustassa. Vuokra-asuntomme sijaitsevat Lappeenrannan lisäksi  Lahdessa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Tallinnassa. 

Vapaudenaukion 9000 m2 toimistotalo ja Wilhunkulman liiketalo tarjoavat ensiluokkaiset tilat yli 50 yrityksen toiminnalle Lappeenrannan ydinkeskustassa. Vapaudenaukiolta löytyy nykyaikaisilla ominaisuuksilla varustettua ja muuntojoustavaa toimistoa yhden hengen tarpeista yli 100 työntekijän yrityksiin. Wilhunkulman liiketalon sijainti raatihuoneen ja kävelykadun äärellä tarjoaa tiloja ravintola-, kahvila-, kauppa- ja palveluyrityksille. Teolliseen toimintaan meiltä löytyy tilaa ja tonttia valtatie 6:n varresta Muukonkankaan teollisuuskeskittymästä.

Panostamme kaikessa kiinteistöjen kehittämisessä ja energiankäytössä kestäviin ja pitkälle tulevaisuuteen kantaviin ratkaisuihin. Rakennutamme ja korjaamme kiinteistöjä aina omaan omistukseen, joten emme tee lyhytjänteisiä tai rakentamisvaiheessa edullisimpia ratkaisuja, vaan arvioimme valintojen vaikutukset kiinteistön koko elinkaarella.

Vapaudenaukion toimistotalo on sertifioitu LEED (Leadership in  Energy and Environmental Design) vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmän Gold-tasolle ensimmäisenä Lappeenrannnassa. Sertifikaatin kriteereihin kuuluu mm. energiankulutuksen vähentäminen, tehokas vedenkäyttö, hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, sisäilman laadunparannus ja kohteen sijainti. Vapaudenaukilla on panostettu erityisesti sisäolosuhteiden hallintaan ja työmatkapyöräilyn tukemiseen.

Assi Kodit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa eri taloyhtiöissä ja ne ovat aina laadukkaita ja ajanmukaisia. Uusia ja näyttäviä koteja on tulossa Lappeenrantaan Armilanlinnan arvokiinteistön kortteliin aivan rautatieaseman viereen. Armilanlinnan arkkitehtuurisesti ja historiallisesti arvokas koulukiinteistö on saamassa kauttamme uuden tulevaisuuden ja käyttötarkoituksen. Rakennuksen kehittämisessä paneudumme huolella historiaa huokuvan funkkis-talon henkeen tinkimättä nykytekniikan tuomasta mukavuudesta.

Wilhunkulman liiketalon suunnittelussa painotettiin arvokasta historiallista ympäristöä ja rakennuksen sijoittumista paikalle. Tavoitteena oli luoda kaupunkikuvaan arvokas uusi merkkirakennus ja se onkin palkittu mm. Lappeenrannan parhaana rakennuksena 2011.