The Switch | Green reality

Maailman suurimmat tuuliturbiinit tehdään Lappeenrannassa.

The Switch Oy

The Switch

The Switch Oy

Sähköä luonnosta kestomagneettitekniikalla

The Switch on kestomagneettigeneraattoreiden ja täystehokonverttereiden johtava toimittaja. Ratkaisuillamme energialähteiden tuottama muuttuvatehoinen energia pystytään muuttamaan tehokkaasti sähkötehoksi. Tällaisia teholtaan muuttuvia energialähteitä ovat mm. tuuli-, aurinko-, vuorovesi- ja aaltoenergia. Uutta teknologiaa käyttämällä energiantuotannossa varmistetaan maksimaalinen energian talteenotto, luotettavuus ja tulevaisuudessa yhä kiristyvien sähkönlaatuvaatimusten noudattaminen.

Kestomagneettitekniikkaan perustuvat järjestelmät parantavat energiatehokkuutta, pientävät päästöjä ja sekä laskevat laitteistojen elinkaarikustannuksia.

The Switch:n kestomagneettigeneraattori – täystehokonvertteri järjestelmällä on ylivoimaisia ominaisuuksia eri teollisuusovelluksille, missä energian tuotanto tai kulutus on muuttuvasyklistä. Esim. laivasovelluksissa The Switch:n generaattori ja konvertteriteknologiat vähentävät energian kulutusta, pienentävät moottorin kokoa ja vähentävät päästöjä. The Switch:n ratkaisuilla asiakas voi lisätä energiatehokkuutta ja pienentää energian hintaa. Yrityksen ratkaisu asiakkaan energian hinnan alentamiseksi on yksinkertainen: nostaa energian tuotantomääriä ja samalla pienentää investointikustannuksia sekä laitteistojen elinkaari-, huolto- ja polttoainekustannuksia.

The Switch on perustettu vuonna 2006, jolloin Rotatek Finland (Lappeenranta), Verteco (Vaasa) ja Youtility (Hudson, USA) yhdistettiin. The Switch:llä on kolme toimipistettä Suomessa: Lappeenrannassa, Vaasassa ja pääkonttori Vantaalla. Koko maailmanlaajuisesti The Switch:n toimipisteet sijaitsevat 16 eri paikassa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Asiassa.

The Switch:n visio on olla laitevalmistajien ykkösvaihtoehto tuottavaan energian tuotantoon ja tehokkaaseen energian käyttöön liittyvissä sovelluksissa.

The Switch:n toiminta perustuu joustaviin liiketoimintamalleihin. Yritys voi toimittaa käyttövalmiin laitteen asiakkaalle räätälöitynä tai vakiotuotteena. Asiakas voi myös toimittaa erityisiä komponentteja laitteeseen tai jopa hankkia lisenssin The Switch:n teknologioihin. Nämä joustavat liiketoimintamallit lyhentävät markkinoille pääsy aikaa, mahdollistavat asiakkaan keskittymisen ydinliiketoimintaansa ja vähitellen paikallistaa tarjontaansa.

Lisää The Switch:stä voit lukea täältä!